Sorteer op

Anti rimpel lijn met Caviar, activeren van 14 genen van jeugd, voor de rijpere huid

De jukbeenderen, voorhoofd en kin vormen een zogenaamde jonge vrouw. ‘’Driehoek van schoonheid„  Met de leeftijd, zijn de genen verantwoordelijk voor de synthese van structurele moleculen van de huid – elastine, collageen en hyaluronzuur komen in de ‘’slaap-fase„.

De extracellulaire matrix verliest structuur en de huid verliest zijn stevigheid, resulterend in de vorming en uiting van rimpels. Om tegen deze natuurlijke geprogrammeerde omkering van de ‘’driehoek van schoonheid’’ te vechten, gebruikten we twee unieke actieve ingrediënten.

Twee unieke actieve ingredienten

Matrigenics 14 G

Undaria pinnatifida, bruine macroalgen uit Azië, rijk aan Wakame ester. Wakame ester heeft de mogelijkheid om de 14 genen betrokken bij de synthese en organisatie van de hoofdbestanddelen van de extracellulaire matrix te activeren: collageen, elastine en hyaluronzuur

Matrixyl 3000

Biotechnologisch afgeleid peptide bevat PAL-GHK matrycins en Pal-GQPR die dragers zijn van informatie over het herstel en de wederopbouw van de huid
Dat is een van de duurste actieve ingrediënten in de wereld. Stimuleert de synthese van collageen, herstelt de flexibiliteit van beschadigde vezels, verminderd rimpels, remt de activiteit van enzymen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid en verbetert de vorm van je gezicht.

ProbleemEffectActieve Ingrediënten
- verlies van elasticiteit- activatie van de jeugd genen- Caviar
- rimpels- verjonging- Matrigenics 14G
- gemis aan vitaliteit- regeneratie- Matrixyl 3000
 - vermindering van de rimpels 
   

 

© 2017 - 2022 Beauty Business Partner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel