Luxurious professional care inspired by a woman’s beauty

Yvette is een chique merk van professionele gezichtsverzorgingscosmetica. Het is geïnspireerd door de Franse stijl, de Zwitserse precisie en de passie voor creatie. Het is gemaakt in de Champs-Élysées van Parijs, de geboorteplaats van Yvette - de vrouw van een biotechnoloog.

Laurent Cuillerier - biotechnoloog in een grote Zwitserse cosmetisch bedrijf, bezig met een verslechtering van de toestand van zijn vrouw
huid, besloot om cosmetica te creëren die overeenstemde met haar behoeften. Deze cosmetica zijn dus gebaseerd op speciale formules om te verbeteren gevoelige en arme huid zoals die van zijn vrouw. De producten weerspiegelen haar behoeften met betrekking tot een individuele selectie van cosmetica.

Het merk Yvette is verfijnd en uniek. Haar producten zijn gekenmerkt door subtiele Franse geuren die bijdragen aan hun chique en een kristalhelder water van Zwitserse gletsjers herstelt de natuurlijke helderheid van de huid en een jonge uitstraling.

Een uitgebreide zorg is het resultaat van samenwerking tussen schoonheidsspecialisten en dermatologiespecialisten. Ze gebruiken innovatieve en geconcentreerde bioactieve stoffen die huidproblemen enorm verbeteren.

Yvette-specialisten, die de formules baseren op natuurlijke hulpbronnen en een kristalhelder water van Zwitserse gletsjers, hebben een unieke samenstelling van cosmetische producten uitgewerkt, exclusief gemaakt voor de behoeften van het merk.
In elke productiefase wordt elk cosmetisch product onderworpen aan laboratoriumtesten om te voldoen aan de verwachtingen van de klanten die op zoek zijn naar veilige en efficiënte producten.

Laat uw cliënt zich uniek voelen in uw schoonheidssalon en presenteer haar met een hoogwaardige Yvette-cosmetica

© 2017 - 2022 Beauty Business Partner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel